Pripremite se jer zima je stigla s novim trailerom za 7. sezonu serije Igra prijestolja

 

S obzirom da su posljednjih dana fotografije za nadolazeću sezonu postale gotovo uobičajena stvar, a ne rijetkost, bilo je više nego jasno da će HBO vrlo skoro plasirati i drugi trailer za iznimno iščekivanu sedmu sezonu serije Igra prijestolja koja stiže 16. srpnja. Ne propustite pogledati i karakterne postere koje su fanovi tokom večeri ‘otključavali’ putem kampanje na društvenim mrežama.

“Nemoj se boriti na sjeveru. Niti na jugu. Bori se u svakoj bitci, svugdje. Uvijek. U svojem umu.” – Petyr Baelish

“Stoljećima su se naše obitelji zajedno borile protiv zajedničkog neprijatelja. Zajedno, unatoč njihovim nesuglasicama. Mi trebamo učiniti isto ako želimo preživjeti jer neprijatelj je stvaran. Uvijek je bio stvaran.” – Jon Snow

“Kada snijeg padne, i bijeli vijetar zapuše, usamljeni vuk će umrijeti, ali čopor će preživjeti…” – Sansa Stark

Citati iz trailera najbolje će dočarati ono što slijedi, ako ste jedni od onih koji ne žele pogledati trailer da slučajno ne bi otkrili previše prerano.

Sedma sezona serije Igra prijestolja će biti najkraća do sada, sa samo 7 epizoda. No HBO nas je barem odlučio razveseliti s finalom koje će biti najduže do sada, s ukupno 81. minutom.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”15″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”80″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Check Also

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

Prvi pogled na 2. sezonu SF mystery serije Outer Range

Prva sezona SF mystery serije Outer Range, premijerno je prikazana na platformi Prime Video u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics