Pogledajte prvi trailer za nadnaravni horor Tanka linija smrti

 

Što se događa s nama nakon smrti? To je pitanje koje si je barem jednom u životu postavio svaki čovjek. Odgovor ćemo otkriti ove jeseni u kada s prikazivanjem započne nadnaravni horor Tanka linija smrti (Flatliners). Riječ je o remakeu istoimenog kultnog filma iz 1990. godine, a ako je suditi prema prvom traileru očekuje nas zanimljiva filmska mješavina psihološkog trilera, nadnaravnih elemenata i horora.

Pet studenata medicine u nadi da saznaju što se krije nakon smrti upuštaju se u intrigantni, ali iznimno opasan eksperiment. Zaustavljajući vlastite otkucaje srca na nekoliko minuta, svatko od njih doživi iskustvo blisko smrti. S vremenom istraživanje postaje sve više pogibeljno pa su budući doktori prisiljeni suočiti se sa grijesima vlastitih prošlosti kao i boriti se sa paranormalnim posljedicama prelaska „na drugu stranu“.

Film je režirao Niels Arden Oplev, vjerojatno najpoznatiji po režiji popularnog originalnog trilera “Muškarci koji mrze žene” kao i pilot epizode trenutno jedne od najgledanijih serija “Mr. Robot”. Scenarij potpisuje Ben Ripley (Source Code). Budući da se radnja vrti oko mladih studenata medicine, film je okupio impresivnu glumačku postavu sastavljenu od mladih holivudskih zvijezda predvođenih nominiranom za prestižnu nagradu Oscar Ellen Page (Juno, Početak). Uz Page u glavnim ulogama pojavljuju se Nina Dobrev (Vampirski dnevnici), Diego Luna (Ratovi zvijezda: Rogue One), James Norton (Rush, Mr. Turner), Kiersey Clemons (Dope), i Charlotte McKinney (Baywatch), a svoju ulogu iz originalnog filma i u ovom ponavlja dobitnik televizijske nagrade Emmy Kiefer Sutherland.

Tanka linija smrti u kina stiže 29. rujna.

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics