Stigle su nove ekskluzivne fotke iz 7. sezone serije Igra prijestolja

 

HBO je objavio nove fotografije iz sedme sezone serije Igra prijestolja. Ovaj puta smo dobili i prvi pogled na Berica Dondarriona (Richard Dormer), još fotki s Daenerys (Emilia Clarke) na plaži ispred, ali i unutar samog Dragonstonea. Stigle su i nove fotke s Jonom Snowom, Branom Starkom, još bolji pogled na Cersei i Jamieja Lannistera, te Samwella Tarlyja i Gilly. Otkriveno je i par fotki iza kulisa koje prikazuju pripremu za veliku bitku snimanu u Španjolskoj (Los Barruecos), kadar kontroliranja vatre na setu, te Theona kako u čudu gleda na brodove u plamenovima.

Za one kojima fotke nisu dostatne, tu je i novi video koji otkriva pogled iza scene, odnosno točnije bavi se specijalnim efektima korištenim u seriji. Iako specijalist posebnih efekata Sam Conway priča o seriji kao cjelini, u samom videu prisutne su i neke scene koje su sasvim sigurno dio sedme sezone, poput kadar s Daenerys koja jaše ‘zmaja’ u bitku.

Nova sezona će vrviti borbama, novim savezima, ali i scenama sa zmajevima. Samo se treba strpiti do 16. srpnja.
S novom sezonom stižu i nove GoT Funko POP! figurice, koje ćete naravno moći nabaviti na Inverzijinom webshopu.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”14″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”80″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Check Also

Prvi pogled na Netflixovu animiranu seriju Twilight of the Gods

Netflixova animirana serija Twilight of the Gods najavljena je još u srpnju 2019. i bile …

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics