Pogledajte finalni trailer za Bessonov sf film Valerian i grad tisuću planeta

 

EuropaCorp je objavio finalni trailer za Bessonov sf film Valerian i grad tisuću planeta (Valerian and the City of a Thousand Planets), koji je nastao prema kultnom francuskom strip serijalu autora Pierrea Christina i ilustratora Jean-Claudea Mézièresa.

“Želio sam već davno napraviti ovaj film, ali sam čekao da se tehnologija usavrši kako bi mogao realizirati sve ono što sam zamislio u mašti. Kada sam pogledao Avatara, sve se promijenilo. Tada sam znao da su mogućnosti bezgranične.” – Besson

Na filmu je radilo preko 1800 ljudi, a dva VFX diva su se ujedinila u produkciji Valeriana. WETA i ILM, uz podršku Rodeo FX-a, tri najjača studija za specijalne efekte, koji su ujedno radili i na blockbusterima poput Avatara, Gospodarima prstenova i Avangersima, rade zajedno na ovom filmu. 1997. godine, Peti element je imao 180 VFX scena, a Valerian ima čak 2.734.

Valerian i Laureline su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika, Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

Glumačku ekipu čine Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Ethan Hawke, Rutger Hauer, John Goodman, Herbie Hancock, Kris Wu i Rihanna.

Film u domaća kina stiže 27. srpnja 2017. godine.

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics