Stigao je trailer za drugu sezonu Netflixove sf serije “Sense8″

 

Nakon božićnog specijala, Sense8 se konačno vraća na Netflix s kompletnom drugom sezonom u petak, 05. svibnja. Kao najava stigao nam je službeni trailer i poster za nadolazećih deset epizoda.

Radnja serije se odvija oko osmero neznanaca iz različitih kultura i različitih dijelova svijeta koji bivaju “probuđeni” i koji su nakon svog buđenja mentalno i emocionalno povezani. Riječ je o ljudima koji predstavljaju svojevrsni evolucijski skok. U njihovu priču upletene su tajne organizacije, zlikovci i jedan veliki misterij.

Druga sezona prati likove Capheusa (Toby Onwumere), Kale (Tina Desai), Lita (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton), Sun (Doona Bae), Willa (Brian J. Smith) i Wolfganga (Max Riemelt) koji još uvijek biježe od Whispersa (Terrence Mann) i BPO-a. Osmero sensateova će saznati više o zloglasnom BPO-u, tajnoj organizaciji koja traži njihov cluster te ljude poput njih, te će nastaviti surađivati zajedno da bi se zaštitili od organizacije koja očito ne preže pred ničime da bi ih ulovila i ubila.

11042017_sense8_S2_poster

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics