Dobitnici kino ulaznica za film Koliba

Kategorije Nagradne igre

 

31032017_Koliba_post_1

Hvala svima na sudjelovanju u nagradnoj igri u kojoj smo dijelili ulaznice za film Koliba (The Shack) koji u domaća kina stiže 06. travnja. Naš sponzor i distributer filma Blitz Film & Video distribucija čestita sretnim dobitnicima te Vam žele čudesnu pustolovinu s filmom.

Dobitnici po dvije ulaznice koji su uspješno odgovorili na postavljeno pitanje i imali sreće prilikom izvlačenja su: Tamara Bekić, Darko Pap, Dijana Hrstić, Ana Milković, Ljiljana Stanić, Noa Grgić, Nikolina Radeljak, Dalilla Matsumoto Šegota, Zvonimir Kolarić i Jasna Andrišević Bittner.

Ulaznice vrijede isključivo za posebnu projekciju filma Koliba koja će se održati 04. travnja u 20:00 h, u novom kinu Kaptol Boutique Cinema. Imena dobitnika će se nalaziti na popisu.

Čestitkama se naravno pridružujemo i mi, a svima koji nisu imali sreće ovaj puta želimo istu u našim narednim nagradnim igrama. Nova nagradna je odmah iza ugla, pa se vratite za koji dan provjeriti koja vas nova pustolovina čeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>