Novi trailer za “Wonder Woman” otkriva priču o tome kako je postala legenda

 

Još samo tri mjeseca nas dijeli od prvog “Wonder Woman” samostalnog filma. Da čekanje lakše prođe pobrinut će se najnoviji trailer kojeg je noćas objavio Warner Bros. Trailer nam otkriva mlađu verziju Diane, prikazujući kako tokom godina jača, te kako njezine moći rastu. Fokus je usmjeren na njeno osobno putovanje, otkrivajući kako je prevladala sumnju koju su joj drugi nametnuli, te kako je prigrlila svoju pravu sudbinu. Čini se da nas očekuje zanimljiva pustolovina.

Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu i svoju sudbinu.

Glavne uloge tumače Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Eugene Brave Rock i Saïd Taghmaoui.
Režiju potpisuje Patty Jenkins (Monster), a scenarij su napisali Allan Heinberg i Geoff Johns.

Wonder Woman u kina stiže 02. lipnja.

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

2 comments

  1. Definitivno idem gledati Wonder Woman

  2. Da je prvo upoznala indijanca jel bi ratovala protiv vlade SADa za indijance? Vidim tu su ameri good guy Nijemci bad guys. U prvom ratu su svi bili bad guys. Mislim na politicare i vlade. Vojnik je jadan na cijog god strani ratovao pa ne vidim smisla u njenom ubijanju samo njemackih vojnika. Opet US propaganda cini mi se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics