Serija “Taboo” je dobila zeleno svijetlo za drugu sezonu

 

10032017_taboo_post_1

Vrlo hvaljena serija “Taboo” (Tabu) se počinje prikazivati na HBO kanalu od 17. ožujka u 20:00 h. Nove epizode će se emitirati svakog petka u istom terminu. Ukoliko imate pristup online streaming servisu HBO GO tada već sada možete pogledati sve epizode. Mi još nismo stigli popratiti sezonu do kraja, ali za sada možemo reći da je definitivno vrijedna gledanja, pa stoga ne čudi ni friška vijest da je serija obnovljena za drugu sezonu. Datum premijere druge sezone još nije poznat, ali vjerojatno je možemo očekivati početkom 2018. godine.

Komentirajući odobrenje nove sezone Hardy je izjavio: “Zahvalni smo i uzbuđeni što ćemo nastaviti suradnju sa BBC-jem i FX-om u stvaranju britanske drame. Fantastične vijesti.”

“Oduševljeni smo što ljudi žele znati što se događa dalje i da su BBC i FX spremni za još avantura s vražjim Delaneyjem i ligom prokletnika.”, dodao je izvršni producent Ridley Scott.

Smještena u 1814., mračna miniserija Tabu prati Jamesa Delaneyja (Tom Hardy), čovjeka koji je otišao do kraja svijeta i vraća se nepovratno promijenjen. Iako se dugo smatrao mrtvim, vraća se kući u London iz Afrike da bi naslijedio ostatke očeva brodarskog carstva i izgradio si život. Ali očevo nasljedstvo zatrovana je čaša, a uz neprijatelje koji vrebaju iza svakog ugla, James se mora probijati kroza sve kompleksnije područje da bi izbjegao vlastitu smrtnu kaznu. Okružena zavjerom, ubojstvom i prijevarom, mračna obiteljska tajna razotkriva se u zapaljivoj priči o ljubavi i zavjeri.

Impresivnu glumačku ekipu uz Hardyja čine Jonathan Pryce, Oona Chaplin, Stephen Graham, Michael Kelly, Jessie Buckley, David Hayman, Tom Hollander, Jason Watkins, Franka Potente, Jefferson Hall, Ed Hogg, Leo Bill, Christopher Fairbank, Richard Dixon, Mark Gatiss, Nicholas Woodeson i Lucian Msamati.

Tvorci osmodijelne dramske serije Tabu su Steven Knight, Tom Hardy i Chips Hardy, koji je također savjetodavni producent. Izvršni producenti su Ridley Scott i Kate Crowe, Tom Hardy i Dean Baker te Steven Knight, uz producenta Timothyja Bricknella. Tabu su režirali Kristoffer Nyholm (epizode 1 – 4) i Anders Engström (epizode 5 – 8), a serija je treća suradnja Hardyja i Knighta nakon filma “Locke” i serije “Peaky Blinders”.

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics