Objavljen je prvi teaser za Kingovu misterioznu antologijsku seriju “Castle Rock”

 

Prva suradnja između Abramsovog Bad Robota, autora Stephen Kinga i Hulua je iznjedrila više nego solidnu žanrovsku seriju 11.22.63, pa nije čudno da će nam servirati još jedan zajednički projekt. Riječ je o limitiranoj, antologijskoj seriji “Castle Rock” koja će biti bazirana na Kingovim kratkim pričama, novelama i romanima. Scenarist i izvršni producent serije će biti Sam Shaw (Manhattan).

Antologija će utkati zajedno likove i teme iz romana i priča koje koriste Castle Rock lokaciju. Svaka sezona će pratiti drugi set likova i priča, ali će se i povezati s temom i likovima iz prošlih sezona.

Castle Rock je izmišljeni grad u Maineu gdje su se odvijale mnoge Kingove priče, novele i romani. Prvi puta se s njim susrećemo 1979. u romanu “The Dead Zone“, tamo su smještene radnje “Cujo”, “The Body”, “Uncle Otto’s Truck”, “Mrs. Todd’s Shortcut”, “The Dark Half”, “The Sun Dog” i “Needful Things”, dok se na njega refrira ili samo u prolazu spominje u mnogim Kingovim djelima poput “Stand by Me”. Također se u istoj geografskoj regiji nalazi i gradić Derry gdje je kanalizacija dom jednog od najstrašnijih klaunova – Pennywisea (It).

Za sada nisu poznati drugi detalji poput broja epizoda, datuma premijere i sl., pa da dalje ne dužimo bacite se na prvi kriptični teaser trailer. Ono što je kristalno jasno jest da nam slijedi zastrašujuća pustolovina.

Check Also

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

The Spiderwick Chronicles: novi trailer vam želi dobrodošlicu u grad pun magije

The Roku Channel objavio je službeni trailer za fantasy seriju The Spiderwick Chronicles, adaptaciju istoimenog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics