Noomi Rapace tumači svih sedam sestara u SF trileru “Seven Sisters”

 

15022017_seven_sisters_post_1

Postapokaliptični triler “What Happened to Monday?” koji je snimljen još u srpnju 2015. godine je dobio novi naslov – “Seven Sisters“. Režiju filma potpisuje Tommy Wirkola (Dead Snow, Hansel and Gretel: Witch Hunters), a scenaristi su Kerry Williamson (Alex Cross) i Max Botkin (Robosapien: Rebooted).

Radnja je smještena u ne tako daleku budućnost, u svijet gdje je obiteljima dopušteno imati samo jedno dijete zbog prevelike populacije. Sedam identičnih, vrlo snalažljivih sestara, od kojih svaka nosi ime po jednom danu u tjednu moraju surađivati zajedno i nadići vlastite razlike da bi izbjegle smaknuće. Ono što zapravo jesu, sa svim svojim distinkcijama smiju pokazati samo u svoja četiri zida, a stvari će se dodatno zakomplicirati kada nestane jedna od njih – Monday.

Glavne uloge tumače Noomi Rapace (Prometheus), Willem Dafoe (John Wick, Antichrist), Glenn Close (The Girl with All the Gifts), Marwan Kenzari (Accused, Reckless), Christian Rubeck (Hansel & Gretel: Witch Hunters), Pal Sverre Hagen (Kon-Tiki) i Tomiwa Edun.

Za sada je poznato samo da u Francusku film na velika platna stiže u kolovozu. Također znamo da je Netflix otkupio prava za film, još za vrijeme trajanja Toronto Film Festivala gdje je film prikazivan potencijalnim kupcima.

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics