Marvel nam je dao prvi pogled na “Avengers: Infinity War”

 

11022017_avengers_infinity_war_post_1

Kamere su već počele snimati “Avengers: Infinity War“, a da bi prigodno obilježili tu priliku Marvel i Disney servirali su prvi pogled na nadolazeći film. Nemojte da vam srce stane, nije riječ o klasičnom teaseru ili traileru nego produkcijskom videu koji nudi intervjue kako s glumačkom tako i ostatkom filmske ekipe. Izjave će dati i direktor Marvelovog studija Kevin Feige, zatim redatelji filma Joe i Anthony Russo, te scenaristi Christopher Markus i Stephen McFeely.

Video nam otkriva što možemo očekivati od filma, a nudi i kratko objašnjenje Kamenja vječnosti (Infinity Stones), koji su bili prisutni u već nekoliko Marvelovih filmskih ostvarenja. Klip će nam također dati uvid i u likove koje tumače Robert Downey Jr. (Iron Man), Tom Holland (Spider-man) i Chris Pratt (Star Lord). Očekuje vas i nešto kraćih snimki koje daju pogled iza scene, a tu su naravno i nezaobilazni koncept artovi.

“Avengers: Infinity War je kulminacija cijelog Marvelovog filmskog svemira koji je započeo u svibnju 2008. s Iron Manom 1, to je zapravo jedinstvena kulminacija serije međusobno povezanih filmova, koja će biti prva svoje vrste. Znamo da će se suprotstaviti Thanosu, za to se postavljala priča od prvog Avengers filma. Kako na neočekivani način postaviti Avengerse protiv nekoga tko je jači od bilo čega s čim su se do sada morali nositi, a ujedno ih učiniti i potpuno nepripremljenima za tako nešto. Očito je, rastaviti ih, zavaditi, tome je poslužio Captain America: Civil War… Thanos pokazuje zašto je on najveći, najbolji i najopakiji zlikovac kojeg su imali, kao i najzastrašujući zlikovac s kojim će se Avengersi ikada morati sukobiti.” izjavio je Feige.

Na žalost moramo vas podsjetiti da Avengers: Infinity War u kina stiže tek 04. svibnja 2018. godine.

11022017_avengers_infinity_war_post_2

11022017_avengers_infinity_war_post_3

11022017_avengers_infinity_war_post_4

Check Also

Neuromancer: otkriveno je tko će tumačiti glavnu ulogu u Appleovoj adaptaciji

Da je Apple TV Plus i službeno naručio seriju Neuromancer, adaptaciju kultnog i nagrađivanog cyberpunk …

Prvi pogled na Netflixovu animiranu seriju Twilight of the Gods

Netflixova animirana serija Twilight of the Gods najavljena je još u srpnju 2019. i bile …

One comment

  1. Predobro izgleda, jedva čekam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics