Uskoro dolazi nova humoristična serija “Powerless” smještena u DC svemir

 

Ako vam je dosta superheroja, onda… vjerojatno ni ova serija nije za vas. Ipak, riječ je o priči smještenoj u DC svemir. No možda biste svejedno trebali nastaviti čitati pošto nova NBC-eva serija “Powerless” stvarno nudi jednu zanimljivu premisu.

U gradu Charm City, Van Wayne (Alan Tudyk), bratić Brucea Waynea, osnovao je Wayne Security, kompaniju koja povećava sigurnost stanovnicima toga grada koji često stradavaju za vrijeme destruktivnih superherojskih sukoba.

I to je to. Serija prati zaposlenike te kompanije (Vanessa Hudgens, Danny Pudi, Christina Kirk, Ron Funchers) kojima je cilj proizvoditi svakakve naprave koje će pomoći ljudima da prežive. Ta premisa najviše podsjeća na nikad prežaljeni Better Off Ted koji se također bavio ljudima koji rade u bizarnom uredu, samo što je u tom slučaju bilo riječ o zloj korporaciji, a ovdje je stvar ipak nešto optimističnija.

Serija svakako izgleda obećavajuće, pogotovo zbog kvalitetne postave, a hoće li biti vrijedna gledanja dalje od pilota saznat ćemo 02. veljače. U slučaju da još uvijek niste uvjereni, pogledajte trailer.
 

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics