Stigao je novi, finalni trailer za ruski superherojski film “Guardians”

 

12012017_guardians_post_1

U svibnju nam stiže Marvelov Guardians of the Galaxy Vol. 2, no malo drugačija ekipa zaštitnika okuplja se već 23. veljače, i njih prepoznajemo pod imenom “Guardians” ili pak Zashchitniki. Ako nas redovito pratite onda vam nismo otkrili toplu vodu, kao što ni ovaj film nije ništa originalnog, ali drugačiji je u toliko što ne dolazi s američkog tržišta a još k tome i izgleda prilično impresivno pa zaslužuje da mu damo šansu. Za film je izašao novi trailer i ako ne želite propustiti kako to izgleda kada se golemi medvjed usred velegrada rješava neprijatelja oružjem ili kako trči shopping centrom onda se bacite na gledanje.

Tijekom hladnog rata, tajna organizacija “Patriot” stvorila je odred superheroja. Bili su stroga tajna i njihov je identitet bio brižno čuvan. No, nadvila se prijetnja nad njihovom domovinom – nekim alternativnim SSSR-om – pa oni izlaze na megdan. Zanimljivo je da nisu svi heroji ruskog porijekla već da ih ima i iz ostalih republika bivšeg velikog Sovjetskog saveza.

Režiju potpisuje Sarik Andreasyan (American Heist). Glumačku postavu čine Sebastien Sisak, Anton Pampushnyy, Alina Lanina, Sanzhar Madiev, Alina Kiziyarova, Valeriya Shkirando, Marusya Klimova, Vyacheslav Razbegaev, Stanislav Shirin, Nikolay Shestak i Aleksandr Semyonov.

12012017_guardians_poster

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics