Aaron Eckhart gubi razum u nadnaravnom hororcu “Incarnate”

 

05122016_incarnate_post_1

Probali smo vas zainteresirati za novu Mumiju, izgleda da nije prošlo, barem ako je suditi po tome koliko ste doživjeli današnji punokrvni trailer za istu. Okej, prebacujemo u drugu brzinu. Znaju nam neke stvari s vremena na vrijeme proći ispod radara, pa smo tako danas gledajući listu 10 ovotjednih filmova na američkom box officeu otkrili hororac “Incarnate“. Čini se da mu kritika za sada nije previše sklona, ali tek je zakoračio na kino blagajne, no s druge strane Variety je napisao da se radi o čisto solidnom filmu koji bi trebao zadovoljiti sve fanove žanra.

Incarnate stiže iz Blumhouse radionice, a režiju potpisuje Brad Peyton (San Andreas). U glavnoj ulozi se pojavljuje Aaron Eckhart (In the Company of Men, Erin Brockovich, Thank You For Smoking, The Dark Night, Olympus Has Fallen, Sully) kao Dr. Seth Ember, nešto drugačiji egzorcist koji ulazi u podsvijest onih koji su bili opsjednuti. U njegovom najnovijem slučaju radi se o dječaku kojeg je zaposjeo demon iz prošlosti.

Ostatak glumačke postave čine Catalina Moreno (Maria Full of Grace), Carice Van Houten (Game of Thrones), Karolina Wydra (Sugar), David Mazouz, Emjay Anthony i Mark Henry. Film je u kina stigao 02. prosinca.

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics