Dobrodošli u novi svijet bogova i čudovišta s prvim teaserom za film “The Mummy”

Kategorije Opasne vizije, Traileri, Videodrom

 

01122016_mumija_post_1

Universal Pictures je upravo objavio prvi poster i teaser trailer za film “The Mummy” koji u kino dvorane stiže 09. lipnja 2017. godine.

Teaser je očekivano kratak, 15 sekundi uobičajenog prvog pogleda prije nego dobijemo uvid u nešto konkretnije snimke, što očekujemo u punokrvnom traileru koji stiže ovu nedjelju.

Iako je sigurno pohranjena u kripti ispod nemilosrdne pustinje drevna kraljica čija je sudbina neopravdano uzeta iz njezinih ruku je probuđena u današnjem svijetu. Sa sobom nosi zlobu koja je u njoj rasla tisućljećima, kao i teror koji prkosi ljudskom razumijevanju.

Režiser filma je Alex Kurtzman, a scenarij potpisuje Jon Spaihts (Prometheus). Riječ je prvom filmu iz novog “Universal Monster” kinematografskog svemira koji za sada ima u planu i “The Wolfman”, “The Invisible Man”, “Bride of Frankenstein” kao i “Van Helsinga”.

Film predvodi Tom Cruise, a ostale glavne uloge tumače Annabelle Wallis, Russell Crowe, Sofia Boutella, Jake Johnson, Courtney B. Vance i Marwan Kenzari.

01122016_mumija_poster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>