Zaputite se u svijet čarolije uz novi trailer za „Ljepoticu i zvijer“

 

U zadnje vrijeme Disneyu je krenulo s adaptacijama svojih animiranih uspješnica u blockbuster filmove. Nakon Pepeljuge, Knjige o džungli i dan nakon devetnaeste godišnjice megapopularnog Disneyevog hita Kralja lavova (koji je idući na redu za adaptaciju), stigao je novi trailer za Ljepoticu i zvijer. Jedna od najljepših priča ikad ispričanih, Disneyev animirani klasik iz 1991. ostao nam je u pamćenju po svojoj atmosferičnosti, a ako je suditi po novom traileru, film bi trebao ostaviti sličan dojam na gledatelje. Čini se da je Miš odlučio slijediti uspješnu formulu koja je započela s Knjigom o džungli, u kojoj je film preuzeo originalnu pjesmu i glavne motive, a donio dašak novine s jedinstvenim koloritom i vlastitom magičnom atmosferom.

Ljepotica i zvijer tako donosi nešto drugačiju priču, kao i drukčije dizajnirane sluge i dvorac. Tako je ova nova inkarnacija bezvremenske priče glavnu junakinju Belle prilagodila modernim vremenima. U animiranom klasiku, njen otac Maurice bio je izumitelj, koji je pokušavajući prodati svoje izume završio u zatočeništvu Zvijeri. U filmskoj adaptaciji, Belle koju igra planetarno popularna Emma Watson, je izumitelj glazbenih kutija, a njen otac konstruktor. Njenog partnera, Zvijer, glumi Dan Stevens (Downtown Abbey), dok glavnog antagonista, narcisista Gastona igra Luke Evans (The Hobbit, The Girl on the Train, Dracula Untold). Ostale uloge tumače Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Ian  McKellen i Emma Thompson.

Trailer nam daje naslutiti mističan bajkoviti svijet kako ga je zamislio redatelj Bill Condon (Mr. Holmes). Condon je preuzeo režiju, nakon što je 2014. projekt napustio Guillermo del Toro. Kroz trailer se provlači prepoznatljiva pjesma „Tale Old as Time“, čiji kompozitor Alan Menken potpisuje glazbenu podlogu filma.

Pogledajte ovaj uzbudljivi i bajkoviti trailer. Ljepotica i zvijer donijeti će magiju na velike ekrane u ožujku 2017.

Check Also

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

Prvi pogled na 2. sezonu SF mystery serije Outer Range

Prva sezona SF mystery serije Outer Range, premijerno je prikazana na platformi Prime Video u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics