Stigao je prvi teaser za drugu sezonu Syfy-eve serije “The Expanse”

 

24072016_The_Expanse_S2_post_1

“Milijuni bi mogli umrijeti.” – upozorava Chrisjen Avasarala (Shoreh Aghdashloo) u prvom teaser traileru za Syfy-evu drugu sezonu serije “The Expanse“. Tako da je više nego jasno, da su ulozi veliki u novoj sezoni koja stiže početkom 2017. godine.
Teaser je ekskluzivno prikazan ovaj vikend na Comic-Conu u San Diegu. Panel je moderirao Adam Savage. Od glumačke ekipe bili su prisutni Thomas Jane, Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Wes Chatham, Cas Anvar i Frankie Adams, dok su od producenata sudjelovali Naren Shankar i Mark Fergus.

Prvi pogled na drugu sezonu je pun napetih scena dok Miller (Jane) i posada broda Rocinante nastavljaju s otkrivanjem misterija vanzemaljske protomolekule ‘oslobođene’ na stanici Eros.

Druga sezona će se nastaviti točno kada protomolekula započinje svoju konzumaciju stanice. Dakle očekuje nas kombinacija velikog finala prema prvoj knjizi iz serijala “Leviathan Wakes“, a zatim slijede događaji iz druge knjige “Caliban’s War“.

24072016_The_Expanse_S2_post_2

Snimanje druge sezone još uvijek traje, ali već su otkriveni neki detalji. U središte radnje dolazi novi lik Roberte Draper, narednice mornaričkog korpusa Marsa. Bobbie, koju će glumiti Frankie Adams, nas uvodi u novu fazu zaoštavanja odnosa između Zemlje i Marsa i u početak radnje iz drugog romana serijala.

Za sada u serijalu The Expanse (James S. A. Corey) po kojem je i nastala serija ima pet romana: „Leviathan Wakes“, „Caliban’s War“, „Abaddon’s Gate“, „Cibola Burn“ i „Nemesis Games“. Šesti roman pod naslovom “Babylon’s Ashes” će biti objavljen u studenom ove godine.

Check Also

Prvi pogled na Netflixovu animiranu seriju Twilight of the Gods

Netflixova animirana serija Twilight of the Gods najavljena je još u srpnju 2019. i bile …

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics