Prvi pogled na Blade Runner 2

 

“Savršeno se sjećam uvodne scene”, rekao je Denis Villeneuve, dodajući da je gledao film tisuću puta, te da ga zna napamet. “Ta muzika, pogled na Los Angeles u 2019. godini, smog, taj mrak. To je zapravo film koji me potaknuo da postanem redateljem.” Tako da su osobni ulozi bili zaista visoki kada je riječ o njegovom režiranju nastavka Blade Runnera. Pomalo ga je strašila ta činjenica i navodno je preprodukcija bila vrlo teška dok nije popio kavu s Hamptonom Fancherom koji je zaslužan za scenarij originalnog filma. “On mi je rekao da je Blade Runner san. Samo trebamo ponovo sanjati i ne brinuti se previše o logici. To je uklonilo pritisak i naprosto mi dalo ključ za nastavak.”

Radnja nastavka kojeg su napisali Fancher i Michael Green je strogo čuvana tajna, ali Villeneuve je potvrdio da se događaji zbivaju nekoliko desetljeća nakon originala. Radnja je ponovo smještena u budućnost Los Angelesa iako je uglavnom riječ o zapadnoj obali. “Klima je poludila – ocean, kiša, snijeg su toksični,” rekao je redatelj. Vozilo na objavljenom koncept artu je vrsta ralice koja lebdi iznad ulica i uništava snijeg.

U nastavku će Ryan Gosling glumiti uz Harrisona Forda koji se vraća kultnoj ulozi Ricka Deckarda, ali očito u bitno starijoj varijanti. “On je pun mudrosti i dobrih savjeta,” izjavio je Villeneuve.

Blade Runner 2 bi u kina trebao stići 06. listopada 2017. godine.

16072016_blade_runner_2_post_2

Check Also

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

The Spiderwick Chronicles: novi trailer vam želi dobrodošlicu u grad pun magije

The Roku Channel objavio je službeni trailer za fantasy seriju The Spiderwick Chronicles, adaptaciju istoimenog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics