Objavljena su tri nova teasera za nadolazeću horor seriju “The Exorcist”

 

Izgleda da se u televizijskome svijetu želi napraviti novi trend pa ono što su nekada bili ‘zombiji’ sada postaju ‘demoni’, tako imamo Outcast, Lucifera i Preachera (da nabrojimo samo neke) i nema sumnje da će broj takvih serija rasti sve dok ljudi ne shvate da tek otprilike dvije i mogu biti dobre dok one ostale samo pokušavaju preživjeti na temelju trenda kojega ionako nitko nije tražio.

Ono što definitivno jest trend je pretvaranje filmskih radnji u format serija, što najčešće znači da je konačni rezultat gotovo potpuno drugačiji. Nije da je to striktno loša stvar, neke adaptacije ispale su toliko dobre da su skoro bolje od originala (Hannibal, Fargo), dok istovremeno tu postoje i neke o kojima ni ne želimo pričati (Scream).

Kada se jedno i drugo spoji, dobije se nadolazeća serija „The Exorcist“ koja će se prikazivati na Foxu. Najpoznatiji serijal o demonskim opsjedanjima možda je započeo kao roman Williama Petera Blattya, ali budimo realni, ova serija će s primarno poistovjećivati s kultnim filmom iz 1973. godine kojega se čak i danas smatra jednim od najboljih horor filmova ikad napravljenih.

Hoće li nova serija dostići tu razinu popularnosti? Teško, što ne znači da bi je se trebalo u potpunosti ignorirati.

Priča će pratiti dva potpuno različita egzorcista koje igraju Alfonso Herrera (Sense8) i Ben Daniels (House of Cards) koji će se udružiti kako bi zajedno pokušali riješiti slučaj demonskog opsjedanja.

Novi teaseri najavljuju puno jump scareova i… Ne znam. Puno korištenja glazbe oz originala? No za fanove horora će to vjerojatno biti dovoljno pa eto, serija počinje izlaziti 23. rujna, taman kada dani počnu postajati kraći i dekice počnu zamjenjivati puhanje ventilatora. Zima je uvijek bila bolja za horore.

Ako su vam novi teaseri prekratki, ovdje ćemo priložiti i ranije objavljeni trailer koji nam jasnije pokazuje kako bi konačni rezultat mogao izgledati.

 

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics