Mrtvi dolaze u novom traileru za šestu sezonu serije Igra prijestolja

 

HBO najavljuje ekskluzivnu premijeru šeste sezone kultne serije Igra prijestolja koja će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 25. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3:00 sata po lokalnom vremenu.

Najgledanija HBO serija svih vremena, ovjenčana brojnim nagradama, 25. travnja od jutarnjih sati biti će dostupna i na internet usluzi videa na zahtjev HBO GO, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u terminu od 20:00 sati.

Ove godine, nakon šokantnih zbivanja na kraju pete sezone – uključujući krvavu sudbinu Jona Snowa koju su mu zapečatili pobunjenici Crnog zamka, Daenerysin bijeg od smrti iz borbenih jama Meereena i Cerseino javno poniženje na ulicama Kraljeva Grudobrana – preživjeli iz svih dijelova Westerosa i Essosa pregrupirat će se da bi krenuli naprijed, nezaustavljivo, prema svojim nesigurnim pojedinačnim sudbinama…

Još svega dva tjedna djeli nas do famozne premijere, a čekanje će nam barem malo prikratiti friško pristigli trailer, uživajte!

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics