Pogledajte trailer za sf horor film “Daylight’s End” u kojem jednu od glavnih uloga tumači Lance Henriksen

 

Daylight’s End” je niskobudžetni postapokaliptični sf horor film režisera Williama Kaufmana koji slovi za jedno od jačih redateljskim imena u svijetu DTV produkcije. Kaufman se proslavio prilično dobrim akcijskim trilerom “Sinners and Saints” koji je u relativno kratkom roku stekao svojevrsni kultni status.

Radnja filma Daylight’s End smještena je u postapokaliptičnu budućnost gdje je misteriozna zaraza uništila naš planet i većinu čovječanstva pretvorila u krvožedna stvorenja. U filmu pratimo usamljenog skitnicu na osventičkom putu, ali kada nabasa na skupinu preživjelih u jednoj policijskoj postaji odlučit će im pomoći da se obrane od tih stvorenja i pobjegnu u utočište…

Uz legendarnog Lancea Henriksena ostale glavne uloge u filmu tumače Johnny Strong, Louis Mandylor, Chelsea Edmundson, Hakeem Kae-Kazim, Krzysztof Soszynski, Farah White, Chris Kerson, Gary Cairns i Heather Kafka.

Daylight’s End će premijeru imati 15. travnja na Dallas International Film Festivalu, a do kraja godine će izaći i na VOD platformama.

30032016_daylights_end_poster

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics