Wonder Woman: upoznajte Amazonke koje su odgojile i trenirale Dijanu Prince

 

Themyscira je skriveni otok gdje već stoljećima obitavaju Amazonke. To je naravno i mjesto gdje je rođena Wonder Woman (Gal Gadot) koju ćemo konačno gledati u njezinom samostalnom filmu. Entertainment Weekly je otkrio i prvu fotku Themyscire zajedno s Amazonkama koje su zadužene za pripremu princezu za muški svijet: Dijanina majka kraljica Hippolyta (Connie Nielsen) te njezine dvije tete — generalica Antiope (Robin Wright) i Antiopejina poručnica Menalippe (Lisa Loven Kongsli). Trio besmrtnih Amazonki je zadužen za odgoj i treniranje Dijane, te se znaju i ne slagati oko toga. Hippolyta je revolucionarni vođa koja želi zaštititi kćer od vanjskog svijeta, dok je Antiope pak želi maksimalno pripremiti za taj svijet.

Wonder Woman koju režira Patty Jenkins (Monster) je priča koja ilustrira transformaciju mlade princeze Dijane u najveću ratnicu svih vremena. Ostale značajnije uloge u filmu tumače Chris Pine, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya i Lucy Davis.

Film u kina stiže 23. lipnja 2017. godine.

24032016_wonder_woman_post

Check Also

Kratki film The Spider Within: A Spider-Verse Story

Dok strpljivo čekamo Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, nastavak animiranog filma Spider-Man: Across the Spider-Verse koji …

The Spiderwick Chronicles: novi trailer vam želi dobrodošlicu u grad pun magije

The Roku Channel objavio je službeni trailer za fantasy seriju The Spiderwick Chronicles, adaptaciju istoimenog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics