Osvojite ulaznice za akcijski sf film Peti val

 

20022016_peti_val_nagradna_post

Akcijski sf spektakl “Peti val” je u domaća kina stigao 18. veljače. Snimljen je u maniri velikih filmskih franšiza kao što su “Igre gladi” i “Različita”. Nastao je prema istoimenom bestseleru koji predstavlja prvi dio književne trilogije čiji je drugi dio pod naslovom “The Infinite Sea” objavljen još u rujnu 2014., a treći je planiran za izdavanje u svibnju ove godine. Film Peti val također čini prvi dio nadolazeće filmske trilogije.

Četiri vala smrtonosnih napada ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako strah i nepovjerenje među ljudima rastu, Cassie (Grace Moretz) se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem koji bi možda mogao biti njezina jedina nada… Ako mu može vjerovati.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Continental filmu, dijelimo ulaznice koje ćete moći iskoristiti u kinima: Cineplexx City Center one East Zagreb i Cineplexx City Center one Split.

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore na pitanje, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next.

S(f)retno svima koji sudjeluju!

Nagradna igra traje do utorka 23. veljače u ponoć, a dobitnici će biti objavljeni već idućeg dana.

[wpsqt name=”Peti val” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics