Doba Transformera: datumi izlaska tri nova filma i Bumblebeejev spin-off

 

Neke franšize održavaju se poput žohara pa čak i kad mislimo da su mrtve one se nekako opet pojave i to ne samo onako, usput, već se vrate sa stilom, pritom odmah najavivši čak tri nova nastavka. Neki bi rekli da je to nemilosrdno, neki mogu slaviti, a nekima je svejedno (moram priznati, ja sam u ovoj zadnjoj kategoriji).

Transformeri su počele kao kultne figurice, onda su od njih nastali kultni stripovi i crtići, čak su dobili i jako dobro prihvaćene video igre, ali naravno da su danas najpoznatiji upravo po prosječnim popcorn blockbusterskim filmovima koje tamani redatelj Michael Bay.  No kako to i inače ide s filmovima za mase, takve stvari stvarno dobro prolaze u filmovima, na njih se troši puno, ali se puno od njih i dobiva i eto, dvije godine nakon četvrtog po redu i po mnogima najslabijeg filma iz franšize, Transformeri: Doba izumiranja, najavljena su čak tri nova nastavka.

Dobili smo datume izlaska filmova, a uz to i još neke dodatne informacije.

Peti film izlazi 23. lipnja 2017. godine, a ono što za sada znamo o njemu je da će u glavnoj ulozi ponovno biti Mark Whalberg kao Cade Yaeger.

Šesti film će se izdvajati po tome što će u glavnoj ulozi biti Bumblebee, mnogim fanovima najdraži transformer koji nije imao značajnu ulogu još od prvog filma. Izlazak njegovog spin-offa zakazan je za 08. lipnja 2018.

O sedmom filmu se još uvijek ne zna mnogo (toliko unaprijed bilo bi previše optimistično i očekivati nešto), ali zato već znamo datum izlaska – 28. lipnja 2019.

No čak i to nije sve pa se već priča i o osmom nastavku, mada službeni datum još uvijek nije poznat, samo činjenica da će to vjerojatno biti 2020. godine. Vjerojatno se može zaključiti da će i taj film doći u lipnju.

Što se može očekivati od filmova? Vjerojatno da će biti prosječni (možda i loši) i da će zaraditi milijune. Ništa novo, ništa čudno, a opet, ljudima koji dva sata na godinu žele gledati transformirajuće vanzemaljske robote kako se mlate međusobno vjerojatno i ne treba puno više.

 

1322015_transformers_feat

Check Also

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics