Trailer za drugu polovicu šeste sezone serije “The Walking Dead” pokazuje nam nove neprijatelje

 

Trailer počinje naracijom: “Mislio sam da je moguće živjeti unutar ovih zidova. Bio sam u krivu.” Čak i za “The Walking Dead” standarde to je prilično opaka izjava. Tekst koji prati trailer je: “Novi svijet dolazi s cijenom.” O kakvoj je točno cijeni riječ tek ćemo saznati, ali očito se i ovdje radi o nečemu što se nikako neće sviđati likovima koji su do te točke nekako uspjeli preživjeti. Jedino pravo pitanje je koliko gore stvari mogu postati.

Osim standardnog tamanjenja horda i horda zombija, u traileru se pokazuje i opaka ekipa koja izgleda kao da bi mogla imati glavnu antagonističku ulogu u sljedećoj polovici šeste sezone. Gotovo sigurno je riječ o ljudima koje vodi psihopatski Negan (Jeffrey Dean Morgan), jedan od najpoznatijih negativaca iz stripa koji je svoj dolazak obilježio smrću jednog od glavnih likova.

Kako će se stvari odvijati u seriji ne možemo ni pretpostaviti, pošto se ipak radi o priči koja voli odskakati od originala, ali ono u što nema sumnje je da će biti opako i krvavo. Rekli bismo kao i inače, ali tko zna, možda i više.

Druga polovica šeste sezone na male ekrane stiže 14. veljače.

Check Also

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

Mars Express: službeni američki teaser za francuski animirani SF film!

GKids je objavio službeni američki teaser trailer za hvaljeni francuski animirani SF noir film Mars …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics