Proslavite Božić uz novi ubojiti trailer za Deadpool!

 

25122015_deadpool

Nakon globalno prihvaćenog prvog trailera za nadolazeći hit 20th Century FoxaDeadpool” dobili smo još jedan koji je veći, smješniji i smrtonosniji. Što više reći… U srži, to je to. Dobili smo još nekoliko kadrova koji pršte Deadpool kvalitetom, toalet humorom, ubijanjem i komentarima koje može izvaliti samo on.

Ono što moram priznati je da mene prvi trailer nije baš previše osvojio. Deadpoola znam iz Marvelovih stripova i animiranih filmova u kojima je gotovo uvijek briljirao. Meta humor i samoreferenciranje uvijek su bili njegov najveći šarm. Naravno, njegova krvoločnost ga je često stavljala u uloge heroja, antiheroja i zlikavaca, zbog čega je samo ispadao još zanimljiviji i zabavniji.

Baš zato me prvi trailer razočarao. Nije bio dovoljno smiješan, nije bio dovoljno meta i, osim fantastičnog izgleda samog Deadpoola, malo toga sam smatrao stvarno kvalitetnim. Osim možda akcije koja je djelovala dovoljno krvavo. Nije pomagao ni standardni strah od trailera, onaj koji govori da smo već time dobili priliku vidjeti najbolje trenutke, odnosno, najbolje šale.

Nakon gledanja drugog trailera sam pak ipak ponovno dobio nadu u film. Šale su bolje, dobivamo uvid u priču, a u akciji možemo vidjeti i neke nove likove koji izgledaju zanimljivo. Iako nema (puno) jeftinih izjava u ovom traileru, već smo ih vidjeti podosta i znamo da će biti u filmu. Ja se samo nadam da one neće uzimati baš previše prostora i da ćemo dobiti prave humoristične trenutke.

Nisam znao da će mi dijalozi u zlatnim oblačićima baš toliko nedostajati.

Film izlazi 12. veljače, dan na koji ćemo saznati hoće li film više podsjećati na prvi ili drugi trailer. A ako su vama oba dobra, onda pak stvarno ne trebate imati razloga za brigu.

 

Are you in need of holiday cheer? Rejoice! For #Deadpool’s all new trailer is here!

Posted by Deadpool Movie on Friday, December 25, 2015

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics