Prvi trailer za “Independence Day: Resurgence” prikazuje početak nove, veće i opasnije invazije

 

Dvadeset godina nakon što je blockbuster Rolanda EmmerichaIndependence Day” poharao kina, dolazi nam prvi od dva planirana nastavka. Po prvom traileru, ovoga će puta stvari biti još i opasnije, usprkos drastičnom napretku zemaljske tehnologije do koje je došlo proučavajući vanzemaljsku tehnologiju. To je, naravno, savršen recept za još veće i spektakularnije borbe.

Isto je tako lijepo vidjeti da se većina originalne postave vraća u ovom filmu (Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox i Brent Spiner), praktički svi izuzev Willa Smitha koji je tražio previše novaca. Od novih se glumaca najviše ističe Liam Hemsworth (The Hunger Games) koji djeluje kao mlada snaga inače prilično seniorske postave. Film će očigledno dosta ciljati na nostalgiju voljenog originala, pa tako i trailer u kojem u pozadini umjesto (nepotrebne) epične glazbe imamo legendarni govor predsjednika Whitmorea koji cijelu stvar čini još epičnijom.

Neki će možda reći da nastavak nije potreban, uzevši u obzir zadovoljavajuć kraj prvog filma, no barem u ovom slučaju imamo originalnu postavu koja je, vjerujem, sposobna napraviti adekvatan nastavak. A i budimo realni, zapravo samo želimo gledati prekrasne leteće borbe koje su prve film učinile toliko napetim i zabavnim.

Film izlazi 24.lipnja 2016. godine. Nadamo se da će biti opako.

 

Check Also

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics