Pogledajte novi trailer i drugu epizodu koji najavljuju fantastičnu sezonu serije “The Man in the High Castle”

 

24102015_the_man_in_a_high_castle_post

Vjerojatno već svi znate da 20. studenog na Amazon Prime stiže serija “The Man in the High Castle“. Da, da, i mi odbrajavamo dane jer pilot je bio izvrstan pa očajnički želimo još i to čim prije moguće. Čini se da su nam molitve uslišane jer osim novog trailera koji sadrži snimke cijele sezone (za razliku od onih dosadašnjih) stigla je i nova epizoda koja će ograničeno vrijeme biti dostupna za besplatno gledanje na Amazon Primeu. O drugoj epizodi vam za sada ne možemo ništa reći jer ju tek planiramo pogledati večeras, ali trailer je druga priča, za njega možemo reći da je jeziv i zastrašujuć, baš kakav i treba biti s obzirom da nam predstavlja Ameriku u alternativnoj stvarnosti u kojoj su saveznici izgubili Drugi svjetski rat.

Ako nekim slučajem niste upućeni ponovit ćemo da je serija bazirana na istoimenom romanu Philipa K. Dicka iz 1962. godine. Glavne uloge tumače Rufus Sewell, Luke Kleintank, Rupert Evans i Alexa Davalos, dok su izvršni producenti Ridley Scott i Frank Spotnitz.

 

24102015_the_man_in_a_high_castle_poster

Check Also

Kratki film The Spider Within: A Spider-Verse Story

Dok strpljivo čekamo Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, nastavak animiranog filma Spider-Man: Across the Spider-Verse koji …

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics