Uz Fantastic Zagreb Classic i naša metropola 21. listopada dočekuje Martyja McFlyja

 

16102015_FZC_BTTF_post

Fantastic Zagreb Classic ljubiteljima 7. umjetnosti predstavlja jedinstvenu pustolovinu uz kultni klasik Povratak u budućnost. Projekcijom ove svevremenske uspješnice na velikom platnu, Zagreb se pridružuje svjetskim metropolama koje zajednički obilježavaju punih 30 godina od premijere filma.

Kultna filmska poslastica očekuje nas 21. listopada u 20:00 sati u Centru za kulturu Trešnjevka (Park stara Trešnjevka 1) upravo na sam datum kada u filmu legendarni Michael J. Fox dolazi u budućnost 2015. godine.

Povratak u budućnost je SF komedija Roberta Zemeckisa iz 1985. s popularnim Michaelom J. Foxom i Christopherom Lloydom u glavnim ulogama. U izmišljenom gradu Hill Valley, tinejdžer Marty McFly slučajno otputuje u prošlost, točnije u 1955. godinu, u vremenskom stroju koji je izumio njegov prijatelj, znanstvenik dr. Emmett Brown. Sve što Marty napravi u 1955. utjecat će na budućnost, a ugrozit će čak i vlastitu egzistenciju.

Prvo izdanje Fantastic Zagreb Classica obilježit će i tematski RnB Confusion party Povratak u budućnost u popularnom Johannu Francku u subotu 24. listopada s početkom u 23:00 sata.

S obzirom na ograničen broj mjesta, svoje ulaznice za Povratak u budućnost možete rezervirati na info@fantastic-zagreb.com. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka, sat vremena prije početka projekcije.

Check Also

Prvi pogled na Netflixovu animiranu seriju Twilight of the Gods

Netflixova animirana serija Twilight of the Gods najavljena je još u srpnju 2019. i bile …

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics