Dobitnici majica, podmetača i cookie cuttera s motivima iz serije Igra prijestolja

 

17072015_GOT_nagradna_post

Konačno smo završili nagradnu igru u kojoj ste imali prilike osvojiti majice, podmetače za čaše/šalice i cookie cuttere s motivima iz popularne serije Igra prijestolja. U nagradnom kvizu je sudjelovalo preko tisuću fanova i to nam je najbolji znak da se niste zasitili serije kao ni naših nagradnih igara na temu iste kojih je već bilo priličan broj. Niste svi ostavili komentare što biste željeli osvojiti, ali očito su nagrade bile jadnako dobre pa je najbitnije bilo da budete u bubnju za izvlačenje, a manje bitno za koju nagradu. Zahvaljujemo se našem sponzoru HBO-u Adria koji nam je omogućio da vas nagradimo s ovim fantastičnim nagradama i koji će sasvim sigurno sponzorirati još pokoju nagradnu s istom temom obzirom da je više nego jasno da vas ima još puno koji si želite ove cool stvarčice.

Nagrade su osvojili: Tamara Pečurica, Višnja Sabljak, Viktor Miščin, Valentina Lelas, Tomislav Burić, Tamara Franjević, Krešimir Gažo, Petra Blažević, Antonio Grubišić i Iva Štruk.

Molimo dobitnike da nam na naš e-mail: inverzija@inverzija.net pošalju ime i prezime te poštansku adresu na koju ćemo poslati nagrade. Čestitke dobitnicima, a ostalima više sreće želimo u našim narednim nagradnim igrama od kojih vas sljedeća čeka već iza ugla!

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics