Trailer za drugu sezonu serije “The Leftovers” pokazuje nam nešto novo – komadić nade

 

HBO-ova serija “The Leftovers” uglavnom je poznata po tome da je stvarno depresivna i potpuno beznadna. Damon Lindeloff (Lost) je zajedno s autorom originala Tomom Perrottom adaptirao knjigu o svijetu koji je naglo i neobjašnjivo ostao bez desetine ljudi. Kreatori tvrde da nikada neće ni dati razlog za to, ali on i nije pretjeratno bitan (fanovi odgovora na sva pitanja ne slažu se s ovom tezom). Priča se ipak vrti oko nekoliko ljudi koji žive u takvom okruženju punom praznovjerja i depresije. Nitko nije ostao neokaljan tim događajem, ali na svakoga je on utjecao na drugačiji način.

Prvu sezonu neki su obožavali, drugi prezirali tvrdeći da je pretenciozna i spora. No izgleda da je prva kategorija bila sasvim dovoljno velika da serija dobije svoju drugu sezonu. Tako nam je sada došao trailer koji nam pokazuje da možda i nije sve tako crno. Slomljene obitelji zamjenjene su novima, a svijet zgažen misterioznim događajem počeo se privikavat i prilagođavati.

No naravno da stvari neće odjednom postati previše jednostavne. Još ne znamo što će točno krenuti po krivu, ali druga polovica trailera jasno nam pokazuje da bi stvari u nekom trenutku mogle postati i mračnije nego što su bile ranije. A mi nismo mislili da je to moguće.

Druga sezona počinje 4. listopada, a mi preporučamo da već sada krenete u opskrbu pristojnom količinom maramica.

06082015_leftovers_S2_post1

06082015_leftovers_S2_post2

06082015_leftovers_S2_post3

06082015_leftovers_S2_post4

06082015_leftovers_S2_post5

Check Also

Kratki film The Spider Within: A Spider-Verse Story

Dok strpljivo čekamo Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, nastavak animiranog filma Spider-Man: Across the Spider-Verse koji …

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics