Odmah nakon teasera stigao je i prvi trailer za seriju “Heroes Reborn”

 

Tek što je stigao teaser za seriju “Heroes Reborn” koji je postavio pitanje: Gdje su nestali Heroji?, NBC je objavio i prvi trailer te otkrio službeni sinopsis:

Prije godinu dana teroristički je napad ostavio gotovo desetkovano stanovništvo grada Odesse u Texasu. Okrivljeni za tragični događaj svi oni s posebnim moćima odlučili su se pritajiti i pobjeći od svih s opakim motivima. Između ostalih bili su to i Luke (Zachary Levi) i Joanne (Judith Shekoni) koji traže način kako da osvete tragičan gubitak. Noah Bennet, aka H.R.G. (Jack Coleman), je nestao s radara, ali će ga teoretičar zavjera Quentin Frady (Henry Zebrowski) pronaći i objasniti mu što se točno odigralo u Odessi.

Serija je svojevrsni produžetak originalnih Heroja iz 2006. godine. Riječ je o mini serijalu od 13. epizoda koji na male ekrane stiže 24. rujna ove godine. Povratnički dio glumačke postave čine Greg Grunberg kao Matt Parkman, Jack Coleman kao H.R.G., Jimmy Jean-Louis kao The Haitian, Masi Oka kao Hiro Nakamura i Sendhil Ramamurthy kao Mohinder Suresh.

Originalni tvorac Heroja Tim Kring stoji i iza ovog mini serijala u ulozi scenarista i glavnog producenta. Novi dio glumačke ekipe čine Zachary Levi (Chuck), Ryan Guzman (The Boy Next Door), Robbie Kay (Once Upon a Time), Danika Yarosh (Shameless), Judith Shekoni (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2), Kiki Sukezane (Death Yankee 3), Henry Zebrowski (A to Z) i Gatlin Green (Criminal Minds).

kinopoisk.ru

Check Also

Kratki film The Spider Within: A Spider-Verse Story

Dok strpljivo čekamo Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, nastavak animiranog filma Spider-Man: Across the Spider-Verse koji …

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics