Dwayne Johnson je u pregovorima oko glavne uloge u remakeu filma “Big Trouble in Little China”

 

01062015_Big Trouble_in_Little_China

Izgleda da možemo i Veliku gužvu u Kineskoj četvrti dodati na popis Carpenterovih filmova koji dobivaju svoju inačicu 002. Noć vještica, Magla i Napad na policijsku stanicu broj 13 su svi redom dobili remake tretman, dok je Stvor bio svojevrsni prikvel/remake, a ne smijemo zaboraviti ni remake Bijeg iz New Yorka koji se nalazi tek u produkciji.

Za sada još uvijek svi navedeni originali rasturaju nove inačice, iako ćemo dopustiti mogućnost da nekim čudom ovaj remake s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi bude barem podjednako zabavan, i ako smijemo ogriješiti dušu i reći možda čak i bolji.

No za sada znamo da je Johnson aka ‘The Rock’ tek u pregovorima za tumačenje glavne uloge (Jack Burton) i produciranje filma. Za scenarij bi bili zaduženi Ashley Miller i Zack Stentz (X-Men: First Class). Ukoliko projekt nastavi svoj pravac s Johnsonom tada će drugi dio jednadžbe predstavljati odabir režisera. U dosadašnjim Carpenterovim remakovima taj dio jednadžbe se pokazao zapravo možda i najtežom zadaćom pa se nadamo da je 20th Century Fox nešto naučio iz toga i da će uzeti nekoga tko shvaća zašto je original bio toliko uspješan i što ga je to činilo tako posebnim.

Check Also

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

2 comments

  1. Big Trouble sam gledao u kinu obiteljski: tata, mama, sestra i ja, kad je izašao. Kino “Partizan” u SB-u(više ne postoji) meni bio urnebesan, gledao ga kasnije na VHS-u, bio mi urnebesan, gledao ga na faksu, urnebesan, gledao ga neki dan, urnebesan 🙂

  2. Samo mali ispravak krivog navoda; Big Trouble NIJE bio uspješan 😀 Film je propao u kinima, jedva pokrivši pola produkcijskog budgeta, i kritika ga je toliko sasjekla da je Carpenter digao ruke od skupe produkcije i vratio se malim, gotovo nezavisnim filmovima (Prince of Darness je bio sljedeći i koštao je koliko catering na setu Big Trouble). Film je tek s godinama stekao kultni status, nešto slično kao The Thing. Ali, da je zabavan, uistinu jest 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics