Prvi pogled na Jokera iz filma “Suicide Squad”

 

Do sada smo vidjeli mnoge različite varijante Jokera, kultnog DC-evog negativca, i svaka ima ljude koji će tvrditi da je baš taj onaj najbolji, ultimativni Joker. Nicholsonu, Ledgeru, Hamillu i još mnogima sada se pridružuje Jared Leto koji ima jednu od glavnih uloga u filmu “Suicide Squad” o postrojbi koja se sastoji od grupe negativaca koji rade za državu kako bi smanjili svoje zatvorske kazne.

O Jaredu će se trenutno puno pričati, a hoće li postati jedan od kultnih postalo je glavno pitanje. Mnoge su se rasprave vodile o tome kako bi Joker mogao izgledati u novom, mračnom filmskom svijetu, a sada je Warner Bros. napokon zatvorio sve rasprave i prezentirao ono što su fanovi najviše htjeli vidjeti.

Novi Joker je, u najmanju ruku, drugačiji od onog na što smo navikli. Izgled je više moderan, zato su tu brojne tetovaže, metalni zubi i estetski posloženi ožiljci. Ipak, tu su i klasična zelena kosa, nužni luđački pogled i poza koja izgleda kao da je proizašla ravno iz legendarnog stripa “The Killing Joke”. Već sada mnogo je ljudi koji su razočarani izgledom, ali nema sumnje da će imati i svoje fanove koji su htjeli vidjeti nešto drugačije i modernije.

Radi li se o stvarno kvalitetnom Jokeru vidjet ćemo tek iz njegovog ponašanja kada film izađe 5. kolovoza 2016.

25042015_suicide_squad_joker

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics