Pozivnica na druženje i promociju najnovijih sf izdanja Zagrebačke naklade i Hangara 7

 

Pangalaktički heroj Vanja, Drumski razbojnici Ivan i Gordan, Svećenica Milena i bog Poseidon.A(leksandar) vas pozivaju u kulturnu galaktičku zajednicu Bogdana Ogrizovića (trenutno na planetarnoj adresi Zemlja, Zagreb, Preradovićeva 5) na druženje i promociju njihovih najnovijih izmaštanih avantura.

Pridružite nam se na promociji kakvu sigurno ne očekujete u režiji Zagrebačke naklade i Hangara 7 u subotu 24. siječnja s početkom u 12 sati.
Naoštrite svoja koplja, pripremite fazore za “glasnu” i “britku” raspravu o domaćoj znanstvenoj fantastici, knjigama i pisanju. Najaktivnijeg sudionika nagradit ćemo knjigom, no i za sve ostale pripremili smo jedno iznenađenje u obliku jestive knjige, da dobro ste shvatili ovo nije poredba nego je riječ o pravoj knjižnoj torti koja će vam dignuti šećer i dodatno pospješiti raspravu.

Knjige Drum (Ivan Lutz i Gordan Sundać), Svećenica Mjeseca (Milena Benini), Poseidonia (Aleksandar Žiljak) i Smrtonosna mizija i druge priče (Vanja Spirin) moći ćete kupiti po promotivnim cijenama, a uz to vam nudimo i potpise naših heroja i heroina što je naprosto neprocjenjivo.

Ukoliko već niste, okušajte svoju sreću u prigodnoj nagradnoj igri jer možda baš vi budete sretni dobitnik jednog od ovih fantastičnih naslova po vašem izboru.

21012015_Promocija_post

Check Also

Začudni svjetovi Ursule K. Le Guin

Ursula K. Le Guin rođena je 1929. godine u Berkeleyju u Californiji. Otac, Alfred Lous …

Nominacije za nagradu Hugo 2024.

Objavljeni su finalisti za prestižnu žanrovsku nagradu Hugo 2024., Lodestar Award za najbolju knjigu za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics