Zima na HBO-u s premijerama žanrovskih blockbustera

 

Za hladne dane i blagdanske noći HBO je gledateljima pripremio izvrstan žanrovski filmski sadržaj. Tako će se na HBO-u ove zime naći mnogobrojne premijere svjetskih blockbustera.

HBO gledatelji će zaviriti u čarobne svjetove super junaka u megapremijerama blockbustera “Čudesni Spider-Man 2” te “Kapetan Amerika: Ratnik zime“.

Stiže nam i do sada neispričana priča o Disneyevoj poznatoj negativki iz kultnog klasika “Uspavana ljepotica”, koju u filmu “Gospodarica zla” utjelovljuje Angelina Jolie.

Nikako ne propustite vizualni spektakl “Gravitacija“, nagrađen s čak sedam Oskara i jednim Zlatnim globusom, priču o borbi za život po svaku cijenu u beskrajnom i nemilosrdnom carstvu svemira. U glavnim ulogama gledat ćemo Sandru Bullock i Georgea Clooneya, a za osvojene nagrade je najviše zaslužan Alfonso Cuarón, redatelj, scenarist, producent i montažer filma.

Oscarom nagrađeni filmaš Peter Jackson predstavit će nam drugi dio najiščekivanije filmske trilogije svih vremena – ekranizaciju romana Hobit, J.R.R. Tolkiena. “Hobit: Smaugova pustoš” koji nastavlja pratiti avanture Bilba Bagginsa na putovanju u društvu Čarobnjaka Gandalfa i trinaest patuljaka predvođenih Thorinom Hrastoštitom u epskoj misiji ponovnog osvajanja Pustogore i vraćanja izgubljenog kraljevstva Erebora.

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics