Hyundai je napravio kratki sf film umjesto klasične reklame

 

Ozbiljne reklame je vrlo teško napraviti, a da pritom budu zapažene i jako dobre. Još teže je kada sadržaj treba biti specijalno dizajniran za TNT-ovu nadolazeću seriju “Legends”. Hyundai i TNT obratili su se New Form Digitalu gdje su Brian Grazer i Ron Howard osmislili i kreirali trodjelnu priču u vidu kratkog filma koji će se prikazati u reklamnom bloku prilikom emitiranja pilota serije “Legends”.
Kratki znanstveno fantastični film nosi naziv “The Genesis” i traje ukopno 11 minuta. Priča filma se zbiva oko čovjeka koji ‘ganja’ tajanstvenu korporaciju odgovornu za otmicu njegove djevojke… U filmu uz glumce naravno značajnu ulogu tumači i Hyundai Genesis sedan (svrha reklame/filma), ali on neće odvlačiti pozornost s radnje nego je pristojno uklopljen u nju, što se može vidjeti i iz priloženog videa koji nam želi pobliže predstaviti kratki film.
Zanimljivo je da je uz film lansirana i zabavna kampanja na račun Seana Beana (glavnog glumca serije “Legends”) koji ima tendenciju umiranja u svojim ulogama pa je ista iskorištena za promociju koja je vrlo brzo postala viralna – hashtag #dontkillseanbean.

Check Also

Prvi pogled na Star Trek: Section 31!

Paramount Plus je na kraju siječnja ove godine objavio kako je Star Trek: Section 31 …

The Spiderwick Chronicles: novi trailer vam želi dobrodošlicu u grad pun magije

The Roku Channel objavio je službeni trailer za fantasy seriju The Spiderwick Chronicles, adaptaciju istoimenog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics